We zijn er al aan gewend, september is de bloembollenactie voor MIKONDO. Deze keer al voor de 18e keer in Deventer, Driebergen/Doorn, Westerveld, Steenwijk e.o.

Komen we niet met de folder bij jou in de buurt? Geen nood: bestellen kan nu ook met internet en Email. Maak gerust gebruik van onze speciale service.

Door de extreme armoede in de wijk Mikondo van Kinshasa, DRCongo zijn er veel kinderen die niet naar school kunnen. Onderwijs in dat land is nog steeds niet gratis. Wij, van de Stichting Vrienden van Mikondo zijn zo blij de kosten te kunnen dragen voor de school waarmee we verbonden zijn en daarom naar de Hollandse tulp heet: LA TULIPE.
Afgelopen schooljaar genoten ruim 1200 kinderen daar uitstekend onderwijs. Alle 108 leerlingen van de 6e klas zijn geslaagd voor de nationale eindtoets.

Dankzij de donaties en giften en de bloembollenactie konden we voor het meest noodzakelijke zorgen. (Zie Jaarverslag 2018 op de website onder de ANBI knop) Per kind zijn de kosten ongeveer € 30 per schooljaar.

Van de omzet van de bloembollenactie komt 40% ten goede aan ons project. In 2018 was de netto opbrengst € 1.712,13.

De folders met bestellijst delen we uit aan vrienden en leggen we klaar bij o.m. kerken, en de bibliotheek. De bestellijsten moeten voor 23 september weer ingeleverd worden. De bloembollen zullen dan in de tweede helft van oktober afgeleverd worden, nadat we in Deventer een middag de pakketten klaargemaakt hebben.

We wijzen natuurlijk ook nog op de mogelijkheid eenmalig of elke maand een bedrag te doneren op het banknummer (de ANBI status maakt dat die giften aftrekbaar zijn voor belasting). ING NL37 INGB 0009394095

Onze gouden tip mag niet ontbreken: doe al uw internetaankopen via Mikondo en u zorgt dat een aardig percentage van het bedrag bij Mikondo terecht komt. Zie hieronder bij Sponsorkliks.

SPONSORKLIKS
Bestel je wel eens wat online? Doe het dan via deze link.
Je steunt daarmee De Vrienden Van Mikondo!
Via deze link kom je op de pagina van de Vrienden van Mikondo bij Sponsorkliks en op die pagina kun je in het zoekvak achter de tekst "Alle webwinkels" de webwinkel opgeven waar je naar toe wilt. Daarmee steun je ons gratis.

WWW.YOUBEDO.COM Koop een boek en steun Mikondo. Bestel je boeken bij www.youbedo.com en kies bij het afronden van de bestelling als goed doel de "Vrienden van Mikondo". Wij krijgen dan tot maximaal 12% van de aankoopwaarde.

Wilt u zo nu en dan uw mening geven over diverse onderwerpen, schrijft u dan via onderstaande button in bij PANELWIZARD en steun daarmee de Vrienden van Mikondo.Wil je ook huis en tuin opfleuren en daarmee Mikondo steunen? Kijk dan eens in de catalogus die online staat. Keus gemaakt? Stuur ons een mail (met nummers, omschrijving en aantal) voor 23 september en wij zorgen voor de rest. Adres: VriendenvanMikondo@gmail.com Woon je in een van bovengenoemde locaties? Dan bezorgen we zelf, zonder kosten voor jou. Daarbuiten ook voor zendingen boven de € 30. Anders € 5 verzendkosten. Je kan de mooie bollen afrekenen bij ontvangst. Dat zal ongeveer half oktober zijn.bijgewerkt 24 augustus 2019