Het is weer herfst, tijd voor de zeventiende bloembollenactie van de Vrienden van Mikondo.
De actie duurt nog tot eind september. Bestaande bestellers krijgen een folder met bestellijst bezorgd.
Dit jaar hopen we met het werk van voorgaande jaren door te kunnen gaan en zetten we in op uitbreiding van leermiddelen, met name boeken zowel voor leerkrachten als leerlingen van de school ("
La TULIPE"). Wie nog geen folder heeft ontvangen en ons wel graag wil steunen via deze actie: mail even voor overleg naar vriendenvanmikondo@gmail.com met uw naam en adres en liefst ook telefoonnummer en we regelen het. Van de omzet wordt ons door Baltus Fundraising voor het goede doel 40 procent van de omzet uitbetaald. .

SPONSORKLIKS
Bestel je wel eens wat online? Doe het dan via deze link.
Je steunt daarmee De Vrienden Van Mikondo!
Via deze link kom je op de pagina van de Vrienden van Mikondo bij Sponsorkliks en op die pagina kun je in het zoekvak achter de tekst "Alle webwinkels" de webwinkel opgeven waar je naar toe wilt. Daarmee steun je ons gratis.

WWW.YOUBEDO.COM Koop een boek en steun Mikondo. Bestel je boeken bij www.youbedo.com en kies bij het afronden van de bestelling als goed doel de "Vrienden van Mikondo". Wij krijgen dan tot maximaal 12% van de aankoopwaarde.

Wilt u zo nu en dan uw mening geven over diverse onderwerpen, schrijft u dan via onderstaande button in bij PANELWIZARD en steun daarmee de Vrienden van Mikondo.


bijgewerkt 11 september 2018