Op de school LA TULIPE.
Er wordt goed les gegeven en goed gestudeerd. Ook als het donker is. Ook als het regent. De nieuwe lokalen zijn in gebruik genomen, maar nog niet afgewerkt. In het regenseizoen
( 8 maanden in het jaar!) moet je toch de ramen kunnen sluiten! Anders worden leraar en leerlingen kleddernat, en de boeken en schriften ook. Toch gaan de lessen door. Het is ook wel woekeren met de ruimte voor boeken en andere spullen.

De schoolgebouwen
De gebouwen staan in U-vorm rond de binnenplaats. Aan de straatzijde is onlangs een etage bijgebouwd. De afwerking van de muren is nog niet overal klaar. Door enkele ernstige ongelukken is was veel geld nodig voor ziekenhuiskosten e.d. Harde regens met stormen doen een aanslag op de stevigheid van de muren en daken.
Rondom de school LA TULIPE in de wijk MIKONDO De school ligt aan de hoofdstraat van Mikondo en dag en nacht is er drukte van auto's, en voetgangers, en dus lawaai. Bij elk huisje wordt wel iets verkocht, en de geel-blauwe taxibusjes hebben in de vroeg uren en in de avond veel klanten. Nu en dan komt heel laag een vliegtuig over dat gaat landen op het internationale vliegveld Ndjili dat op 10 minuten rijden ligt.

Rondom de school LA TULIPE in de wijk MIKONDO
De school ligt aan de hoofdstraat van Mikondo en dag en nacht is er drukte van auto's, en voetgangers, en dus lawaai. Bij elk huisje wordt wel iets verkocht, en de geel-blauwe taxibusjes hebben in de vroeg uren en in de avond veel klanten. Nu en dan komt heel laag een vliegtuig over dat gaat landen op het internationale vliegveld Ndjili dat op 10 minuten rijden ligt.bijgewerkt 6 augustus 2020